Friday, September 3, 2010

raya!yay!

RAYA!Yeay!
Raya2..yay!hahaa..melamapu kan ana ni,puasa tak penuh,raye je lebih!hahaha..bila dah raye ni,maksudnya,mid term exam dah nak dekat!mati la ana,tak stdy lagi…hhahaa..dush2..rase mcm nak hentak2 je pale ni..hahaa..
Cuti raya ana thun ni sgttttttttttt sekejap!4 hari mcm tu!
Mama ana sedih…masa tu mama ada call..
Mama:kakak cuti thun ni sekejap je ye?brape hari?
Ana:a’ah ma,sekejap je…4 hari mcm tu je ma,nape ye ma?
Mama:la..yeke?sekejap je mama raye dgn kakak?sedihnye mama dgr..

Masa ana dgr mama ana ckp mcm tu..ana rase mcm nk peluk je mama time tu!tapi..ape kan daya ana…ana duk jauh dr mama….ana kat penang,mama kat Selangor..
Ok!ana tak nak sdeh2 dah!jap lg raye!hahahahaa…
Kat sini,ana nk amik kesempatan,ana ucapkan selamat hr raya maaf zahir batin…buat shbt yg mengenali ana,maafkan slh silap ana,andai pnah terlanjur kata,terpukul secara tak sengaja atau tak sengaja,yg selalu belanja ana tu,halalkan mkm minum ana tau!heheheh…
salam lebaran,sahabatJ

3 comments:

Salmia said...

jangan sedih2.. meh datang peluk sy!

anamilikDIA said...

nnt sy pelik kamu ble saya jumpa!

wawahebat said...

ned,..sab tros rindu kt roti2 mama,..kirim slm kt mama yer :')

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...