Saturday, December 17, 2011

tahun depan dah boleh mengundi!

15 Disember 1991,
20 years ago,
i was born as my mum's girl,
and of course as my daddy's girl,
if I could turn back the time,
I can see their smile,
for became a father and mother,
for the first time.

Mama,
Thank you banyak banyak,
sebab sanggup bertarung nyawa,
demi melahirkan seorang anak,
demi satu nyawa ini.
Mama,
bila kakak tanya,
perasaan sakit bila lahirkan baby,
mama cakap,
tak tergambar perasaan tu,
mama cakap,
1001 sakit kumpul jd 1,
tapi,
bila nampak je baby tu,
terus hilang sakit tuh.
Thats the miracle.
Mama,
terima kasih untuk segalanya,
terima kasih yang tak terkira,
dari anakmu yang jauh,
terima kasih untuk doa,
mama selalu doakan kakak.


Ayah,
tak tertanggung rindu kakak kat ayah,
tak terkira berapa gelen air mata kakak ni.
Ayah,
terima kasih sanggup berkorban,
wang ringgit,tenaga,masa,
tak dapat kakak ganti.
tapi,
kakak akn buktikan yang anak ayah ni,
akan berjasa untuk ayah satu hari nanti,
insyaALLAH,
kakak cuma harapkan doa mama ayah,
doakan kakak ye,ayah?


Bendi,Sakinah,
dah dua tahun saya sambut dgn kamu berdua.
tapi tahun ni,
saya sambut jauh dengan kamu.
Doakan saya kuat dekat sini ye kamu?



Kawan-kawan H1P4,
teringat last year,
kamu semua sambut birthday saya,
terima kasih untuk kenangan tu,
akan saya ingat sampai bila-bila.
thank you for the memories,guys.



15 Disember 2011,
for the first time,
saya sambut di perantauan,
almaklumlaaa,
Bintulu!:D
thank you to kawan-kawan blok,
really appreciate sgt,
thank you buat rindu saya hilang,
thank you for the cake.

Credit to,
Diana,Bella,Teha,Mun,Wani,Zai,Iepah,Nurmi,Tiara.


thank you sangat untuk si dia,
thank you for the wishes,
doakan yang terbaik untuk kita berdua:)



to my pakcik,
thank youuu!
I was so happy that I can hear ur voice again!
thank you!
I still can hear ur stupid jokess:)
sumpah aku happy sgt!

terima kasih ya Rabb,
Kau berikan aku kebahagiaan bersama dengan orang yang tersayang,
terima kasih ya Allah,
Kau lindungilah mereka dalam perlindunganMu,
Amin..

2 comments:

RuMaH TuA said...

Insyaallah, moga dalam limpahan kasih dan rahmatnya...

"1st juga (^-^)y "

anamilikDIA said...

amin,insyaALLAH:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...