Thursday, March 31, 2011

Mr.M

30hb Mac 2011,tarikh yg saya takkan lupa sampai bila2!saya sgt bahagia!bahagia sgt2..:)
The last day he teach me for this 1 sem..finally he did it..thank you Mr.M…
Mr.M ni sgt2 handsome ok..tapi,dia dah  kahwin..hahaa..saya sgt respect dia,dia ada rupa,dia ada iman..alhamdulillah..untungnya isteri dia kan??
Err..actually,saya tak nak post pasal Mr.M ni..tapi…pakcik Azmirul Asyraf saya a.k.a bestfriend saya nak tgk gmbr Mr.M ni..maybe nak compare kot,sape lg handsome..hahaa..pakcik,kamu kalah ok..hahahha…just kidding..:)
Mr.M ni,bg saya dia sgt sgt sgt sgt sgt sgt hot!tak tau la kenapa..tapi maybe sbb dia bagus kot..seriuss jealous dkt wife dia dpt suami yg baik+comel mcm Mr.M…
Ade 2 insiden yg buat kawan sy usik saya dgn Mr.M..
Hari rabu,tyme tutor kimia..
Saya : err..cikgu,esok cigu free tak??(saya tanya biasa je)
Mr.M : kenapa?kamu nak ajak sy dating ke??(dia jwb dgn muka gatal,comel!)
Saya : (jwb sambil malu2) eh tak cikgu..ingatnak tanya soalan past year,pastu cigu terang lagi chapter 1,boleh?
Mr.M : la,ingat nak ajak saya dating..(sambil ketawa) datang la besok petang..saya free..
Keesokan harinya….
Ok,saya nak cakap kat sini..saya pakai selendang sbb tudung semua basuh..bukan sbb Mr.M tau!
Mr.M,saya.baby,dina and atin pun amik tempat masing2 kat dpn Mr.M..
Mr.M : amboi,lawa hari ni..lawa tudung dia,pin tudung..(cakap sambil gelak nakal)
Saya : (comelnya dia gelak!nasib baik suami org..hahaa..) cikgu,mana ada (ckp sambil malu2)
And then,dia pun start ngajar benda2 tu semua…
Kalau la boleh putar balik masa..bestnyeee….  sgt besttttt..:)     tgk senyum dia..dgr dia menyakat org..gelak dia..everything semua buat sy rasa nak carik org mcm dia…tapi in my dream je la…hahahah..
Ape pun cikgu,terima kasih tunjuk ajar semua…halalkan segala ilmu yg cikgu bg..
And 1 more thing..ich liebe dich,cikguuuuuu!
Oh god,terconfess kat suami org..hehee..Doakan kejayaan kami semua..semoga cikgu bahagia dgn isteri tercinta hingga akhir hayat..:)
Aminnnnn…  
















                                                                           

4 comments:

wawahebat said...

ned!!!! comelnyer!!!!! bkn cikgu ned,... NED yg comel!!!!

anamilikDIA said...

hahahaaa....saabbbbb..mana ade..i will take it as a compliment:)

imaginasiterlampau said...

seriiuuss jeles x dpt bgmbr ngn ckgu muzaidi...:'(

sad2.....

anamilikDIA said...

sape suruh..haaaaa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...