Saturday, March 17, 2012

mereka kesayangan saya;)

Assalamualaikum,peoples:)
ghajin la pulak update blog kan,hikhik..
*malas la pulak nak study*
aigoo!




post kali ni nak cakap pasal abang abang saya,
pasal adik beradik saya,
semua org tau yang saya ni anak sulung,
TAPI,
saya ada ramai abang!
ramai!
tak terkiraa..hihi..
saya ada abang yang dah kahwin,
dah ada anak,
yang tengah tunggu masa nak bina masjid,
macam macam laa..
haaa,
ada yang tengah study kat UITM  nuh,
kat UITM Merbok..

Nak cakap kat sini,
saya rindukan mereka,
saya rindu abg sepupu saya,
saya rindu adik lelaki saya,
saya rindu adik perempuan saya..


semalam call mama,
mama cakap Abg Azim ni nak tunang dah!
bukan apa,
dah plan nak ada time majlis Abg Azim ni,
Abg Azim ni la abg gaduh,suka dukaa..
teringat time dolu dolu,
keluar dgn kawan lelaki,
teserempak dgn sorg abg sepupu,
habis jd topik!
ahaha..
susahnya ada abg =.='
tapi,
dgn abg la saya bergaduh,
saya gelak ketawa..
*tapi rasa bnyk gaduh,betumbuk,lagi lagi dgn yg kat UiTM nuh,hikhikk


saya ada sorg abg dalam family saya,
dia adik lelaki saya,
the only ONE lelaki,
selain ayah,
dia ni,
tinggi + besar = kacak *dia yang cakap*
dulu dia kecik je,
sekarang,
lawan kakak gamaknya =.='
dia minat memasak,
sangat minat!
kalah kakak diaa >.<
dia ni suka carik gaduh,
almaklumlah jarak kitorg 5 tahun!
lama kan,hihi..
tapi dia ni la adik dunia akhirat,
kakak syg abg selalu,
even kakak garang dgn abg,
kakak selalu doa dr jauh,abg,
abg elok elok ye?:)




adik saya,
adik perempuan saya,
kitorg ni memang tak rapat sangat dulu,
tapi dah besar ni,
baru rapat,
dia pun dah besar,
sama sama remaja,
baru rasa best ada adik perempuan,
even kadang kadang gaduh gaduh manja,hikhik:P




saya ada big brother,
dia tua setahun je dari saya,
i dont know,
big brother saya pelik sikit,
dia matang,
matang gile,
kalau ngadu kat dia,
mesti dia mcm marah marah jugak,
takpela big bro,
thank you,
sekarang kau pun dah lain:(
kalau ada pape,
your KiutSis selalu ada untuk kau,big bro:D



Terima kasih ya Allah,
Kau berikan mereka untuk terus bersamaku meneruskan kehidupan ni,
Terima kasih Ya Rabb,
Kau lindungi mereka dgn rahmatMu,InsyaAllah:)





2 comments:

Salmia said...

what about me?
hahahaha

anamilikDIA said...

ok ok,nnt kita buat pasai sepupu perempuan pulak:D
sorry:p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...