Wednesday, June 1, 2011

roti telur:)

last weekend,tak ade keje..bgun awal..temankan mama buat sarapan..
actually,bukan temankan mama buat sarapan..tapi saya yg buat sendiri tanpa 
bantuan mama pun!
ehem ehem..bangganya!:D
nak tau saya masak ape???
jeng jeng jeng...


     tau ni apa??roti!yes..roti..dgn..















 haaa..dgn telur!












roti +telur=roti plus telur..eh,silap..ROTI TELUR!
YESSSSSSSSSSSSS!nadaiah saari yg pemalas buat roti telurrrr!
i know u guys will say 'ned tau buat roti telur je baru?'
'dah 20 tau buat roti telur je?anak dara ape tu?teruknya!'


yess..i admit that..u guys can say whatever u want:D
bukan malas.tak berminat sangat..hehe..
tapi kat rumah ni,saya ada kerja tauuu!

  1. mop lantai
  2. basuh baju
  3. kemas rumah
  4. tengok tv sampai lewat mlm 
haaa..untuk tugas yg 1-3,saya diberi gaji..heheh...

tak apa,nnt nadiah saari belajar masak lg ea??
sbb mama ade ckp 'nnt jgn bg suami mkn roti telur je,mentang2 tau masak tu je'
hahahaa..mama..ape la..nnt tau la kakak masak..hehe..Amin..:)

2 comments:

Salmia said...

megi pun ok what bg suami.. heehe

anamilikDIA said...

HAHHAHAAA...kak mia??megi??adui..botak pale suami kita..hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...