Tuesday, June 5, 2012

Assalamualaikum,well HELLO there worlddd!:D


hai hai and hai *muka nak tak nak ja bg hai*
minggu depan eh silap,sekarang tengah study week,
baru lepas balik dari library,
haaaa,rajin kan?hihihi..
almaklumla,semalam dah kena basuh dengan bonda tercintaaa :D
TITAS,Hubungan Etnik,Chemistry,please be nice ok?
takmau nakal nakal :P


OK OK OK,
lagi 16 hari nak balikk! ohmaiiigaddd!
sekejap je lagi kottt!:P
errr..lagi 8 hari nak exam,eh bukan,5 hari lagi *tapi still sempat blogging*


post kali ni nak cakap pasai 
FOOD FOOD FOOD *mata bersinar sinar*
as usual,kalau balik Semenanjung,
nafsu makanan membuak-buak,
and org sekeliling pening nak tunaikan,hihihi
jejak je kaki kat LCCT tu,nak peluk mama ayah dulu,
sampai je rumah,
dah order kat mama daging blackpepper,
next lists,

  1. Daging masak halia *masakan wajib*
  2. Ayam masak merah
  3. Kerabu biasa/Kerabu mangga
  4. Burger 1kg :O
  5. Laksa Utara
  6. Bihun Sup Utara
  7. Ayam masak Asam Pedas
  8. Serunding ayam
  9. Nasi Ayam
  10. Tomyam
Rasa terliur pulak ingat semua benda ni =.=' 
nak mama yang masak,yes,mama kan chef terbaik :D
mama goreng telur je,orang yang puasa pun boleh terasa nak bukak puasa *aduh terasa*

bayak benda nak buat,banyak benda nak catch up *ceehh*
nak kerja ke tak?
tengok lah nnt :P
tapi nak bake kek rainbow dulu!nak makan kek rainbow duluuu!

nak bake kek red velvet!dgn girlfriend saya :)

nak makan macaroon jugak :D 


nak shopping tudung online!sebab Angah tak bg shopping tudung online kat Sarawak :(

Dear holidays,please come faster,
and exam,please be nice to me ok?
InsyaAllah,akan buat yang terbaik untuk mama ayah :)
Doakan kejayaan kami di perantauan duhai ayah bonda :')

Ya Allah,kami memohon petunjuk daripadaMu untuk semua urusan kami,Ya Rabb..
Permudahkan segalanya kerana Kau lebih mengetahui segalanya,Amin..


Nak tukar background blog baru,nnt lah,time cuti,hihii:P sorry dear blog :D 





2 comments:

salmia saidin said...

red velvet, macaron, rainbow cake, semua dh rasa! hehehe

ok je shopping online dari sarawak tp make sure business based in semenanjung n minta je poskan ke kuala slangor! :p

anamilikDIA said...

hahahah!Jahatnyaa!takpa takpaaa,tunggu nnt!nak try semua :P laaa,nak pos kat kuala selngor?nak pakai pi kuliah laa.hahaa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...